Notificare Drepturilor de autor

Ultima actualizare: 16.05.2024

Notificarea de Drepturi de autor pentru website-ul nostru ROJet.ro.

Întregul conținut al website-ului nostru este protejat de legea drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv legile internaționale privind drepturile de autor și mărcile comerciale. Proprietarul drepturilor de autor și/sau mărcilor comerciale sunt website-ul nostru și/sau alte entități terțe licențiate sau entități conexe.

Nu aveți drepturi asupra niciunui articol, cărți, ebook, document, postare pe blog, software, aplicație, adăugire, plugin, artă, grafică, imagini, fotografii, video, webinar, înregistrare sau alte materiale vizualizate sau ascultate prin intermediul website-ului nostru rojet.ro sau prin e-mail sau prin intermediul conținutului protejat într-un site de membru. Plasarea datelor pe website-ul nostru, cum ar fi un comentariu pe blog, nu schimbă această realitate și nu vă acordă niciun drept asupra datelor. Renunțați la orice drepturi asupra conținutului dvs. odată ce acesta devine parte a website-ului nostru.

NU AVEȚI VOIE SĂ MODIFICAȚI, COPIAȚI, REPRODUCEȚI, REPUBLICAȚI, ÎNCĂRCAȚI, POSTAȚI, TRANSMITEȚI SAU DISTRIBUIȚI, ÎN NICIUN FEL, MATERIALUL DE PE WEBSITE-UL NOSTRU, INCLUSIV TEXTUL, GRAFICĂ, CODUL ȘI/SAU SOFTWARE-UL. Trebuie să păstrați toate notificările de drepturi de autor și alte notificări de proprietate conținute în materialul original la orice copie pe care o faceți a materialului. Nu aveți voie să vindeți sau să modificați materialul sau să reproducți, să afișați, să efectuați public, să distribuiți sau să utilizați materialul în niciun fel în scopuri publice sau comerciale. Utilizarea materialului plătit pe orice alt website sau într-un mediu informatic conectat în rețea în scopuri comerciale este interzisă. Dacă încălcați oricare dintre termenii sau condițiile de mai sus, permisiunea dvs. de a utiliza materialul se termină automat și trebuie să distrugeți imediat orice copii pe care le-ați făcut ale materialului.

Vi se acordă o licență neexclusivă, netransferabilă, revocabilă pentru a utiliza website-ul nostru rojet.ro doar pentru motive private, personale, noncomerciale. Puteți imprimă și descărca porțiuni de material din diferitele zone ale website-ului doar pentru propriul dvs. uz non-comercial, cu condiția să fiți de acord să nu modificați conținutul din formă să originală. De asemenea, sunteți de acord să nu modificați sau să ștergeți nicio notificare de drepturi de autor sau proprietate din materialele pe care le imprimați sau le descărcați de pe rojet.ro. De asemenea, rețineți că orice notificare pe orice parte a website-ului nostru care interzice imprimarea și descărcarea primează asupra tuturor declarațiilor anterioare și controlează.

Că utilizator pe rojet.ro, sunteți de acord să utilizați produsele și serviciile oferite de website-ul nostru într-un mod compatibil cu toate legile și reglementările locale, statale și federale aplicabile. Nu trebuie să fie stocat sau transmis niciun material care încalcă sau violează drepturile altora, care este ilegal, obscen, profan, indecent sau altfel obiecționabil, amenințător, defăimător sau invaziv al drepturilor de confidențialitate sau publicitate.

Website-ul nostru interzice comportamentul care ar putea constitui o infracțiune penală, ar putea genera o răspundere civilă sau ar putea încălca în alt mod orice lege. De asemenea, este interzisă orice activitate care restricționează sau împiedică orice alt utilizator de pe rojet.ro să utilizeze serviciile website-ului nostru. Cu excepția cazului în care este permisă printr-un acord scris, nu puteți poștă sau transmite publicitate sau solicitare comercială pe website-ul nostru.

NOTIFICARE DE SCHIMBARE: Așa cum se întâmplă cu oricare dintre paginile noastre administrative și juridice, conținutul acestei pagini poate și va suferi modificări în timp. Prin urmare, această pagină ar putea fi citită diferit începând cu următoarea dvs. vizită. Aceste modificări sunt necesare și sunt efectuate de rojet.ro pentru a vă proteja pe dvs. și website-ul nostru rojet.ro. Dacă această pagină este importantă pentru dvs., ar trebui să verificați frecvent deoarece nu vi se va oferi nicio altă notificare privind conținutul modificat, fie înainte, fie după ce modificarea întră în vigoare.

ATENȚIE PRIVIND COPYRIGHT-UL: Avertismentele legale și paginile administrative de pe acest website, inclusiv această, au fost întocmite cu diligență de către un avocat. Noi, la ROJet Aviation (rojet.ro), am plătit pentru a licenția utilizarea acestor avertismente legale și pagini administrative pe rojet.ro pentru protecția dvs. și a noastră. Acest material nu poate fi utilizat în niciun fel și utilizarea neautorizată este monitorizată prin Copyscape pentru a detecta încălcătorii.

ÎNTREBĂRI/COMENTARII/ÎNGRIJORĂRI: Dacă aveți întrebări cu privire la conținutul acestei pagini sau pur și simplu doriți să ne contactați din orice alt motiv, puteți face acest lucru folosind informațiile noastre de contact.

ROJet Aviation
ROJET AVIATION SRL
Str. Primăverii 6B
0739 090 199

ROJET AVIATION

OTP flight_takeoff ORIUNDE

DATĂ ÎMBARCARE

15/07/2024

ROJET AVIATION BOARDING PASS

BOARDING PASS

CONTACTEAZĂ-NE

ROJET AVIATION BOARDING PASS

ROJET AVIATION

OTP flight_takeoff ORIUNDE

DATĂ ÎMBARCARE

15/07/2024

ROJET AVIATION BOARDING PASS

BOARDING PASS

ÎNSCRIE-TE

ROJET AVIATION BOARDING PASS