Politică de confidențialitate

Ultima actualizare: 16.05.2024

Bine ați venit pe ROJet.ro, operat de ROJet Aviation. ROJet Aviation pune mare preț pe protecția datelor dvs. personale și se angajează să respecte și să protejeze intimitatea și confidențialitatea acestora. Prin această Politică de Confidențialitate, vă informăm cu privire la modalitatea în care colectăm, folosim și protejăm informațiile dvs. personale atunci când vizitați website-ul nostru.

Informații Colectate
La vizitarea ROJet.ro, putem colecta anumite informații personale, cum ar fi:
• Informații furnizate voluntar de către dvs., cum ar fi nume, adresă de e-mail, număr de telefon etc., atunci când completați formularele de contact sau când comunicați cu noi prin intermediul site-ului nostru.
• Informații colectate automat, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate, durata vizitei etc., prin utilizarea cookie-urilor și a altor tehnologii de urmărire.
• Aceste informații sunt colectate în scopuri de analiză și îmbunătățire a experienței utilizatorului pe website-ul nostru.

Utilizarea Informațiilor
Informațiile personale colectate sunt folosite în principal pentru:
• A vă oferi acces la serviciile și produsele noastre, precum rezervări de zboruri sau alte servicii aviatice.
• A vă contacta și a vă furniza asistență sau răspunsuri la întrebările și solicitările dvs.
• A îmbunătăți și a personaliza experiența dvs. pe website-ul nostru.
• A ne conformă cu cerințele legale și reglementările aplicabile, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) și legislația privind protecția datelor din România.

Partajarea Informațiilor
ROJet Aviation nu va vinde, distribui sau transferă în alt mod informațiile dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a furniza serviciile solicitate de dvs. sau pentru a respectă obligațiile legale.

Securitatea Informațiilor
ROJet Aviation utilizează măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării acestora. Cu toate acestea, vă reamintim că nicio metodă de transmitere a datelor prin internet sau de stocare electronică nu este complet sigură și nu putem garanta securitatea absolută a informațiilor dvs. personale.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate
Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această Politică de Confidențialitate pentru a reflectă schimbările în practicile noastre de colectare și gestionare a informațiilor, precum și pentru a reflectă modificările legislației aplicabile. Orice modificări vor fi publicate pe această pagină, iar utilizarea continuă a website-ului nostru după publicarea acestor modificări va constitui acceptarea acestora.

Contact
Pentru întrebări sau preocupări referitoare la această Politică de Confidențialitate sau la practicile noastre de gestionare a informațiilor, vă rugăm să ne contactați la adresa [adresa de e-mail] sau folosind detaliile de contact disponibile pe pagină de contact a website-ului nostru.

Prin continuarea utilizării website-ului nostru, vă exprimați acordul cu prevederile acestei Politici de Confidențialitate.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru vizitarea ROJet.ro.

ROJet Aviation
ROJET AVIATION SRL
Str. Primaverii 6B
0739 090 199

ROJET AVIATION

OTP flight_takeoff ORIUNDE

DATĂ ÎMBARCARE

29/06/2024

ROJET AVIATION BOARDING PASS

BOARDING PASS

CONTACTEAZĂ-NE

ROJET AVIATION BOARDING PASS

ROJET AVIATION

OTP flight_takeoff ORIUNDE

DATĂ ÎMBARCARE

29/06/2024

ROJET AVIATION BOARDING PASS

BOARDING PASS

ÎNSCRIE-TE

ROJET AVIATION BOARDING PASS